Τοποθεσία - Holidays In Paros Στούντιο στην Πάρο, Αλυκή

Η Πάρος

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, με τις μαγευτικές παραλίες της, τα πανέμορφα τοπία, και τα γραφικά χωριουδάκια με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Η πρωτεύουσα του νησιού είναι η Παροικιά, ενώ το χωριό της Νάουσσας, που βρίσκεται στα βόρεια του νησιού, είναι ένας από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Πάρου, με παραδοσιακά Κυκλαδίτικα σπίτια και λιθόστρωτα δρομάκια. Η Πάρος επίσης προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένης της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, του Κάστρου της Παροικιάς, των αρχαίων λατομείων μαρμάρου της Πάρου, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα μουσεία.

Η Πάρος είναι γνωστή για τις παραλίες της, η κάθε μία από τις οποίες έχει το δικό της χαρακτήρα, από τις χρυσές αμμουδιές του Κριού και της Σάντα Μαρία, μέχρι τις βραχώδεις Κολυμπήθρες που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο. Επιπλέον, τα πεντακάθαρα νερά και οι καιρικές συνθήκες της Πάρου κάνουν τις παραλίες της ιδανικές για θαλάσσια σπορ όπως windsurf και kitesurf.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Πάρο!

Διαβάστε για το χωριό ΑλυκήΑλυκή

Η Αλυκή, παραδοσιακό ψαροχώρι, φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της με τα ήσυχα νερά και για την ηρεμία που προσφέρει, γεγονός που την κάνει ιδανική για ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές.